Volledig scherm
Zwollenaar Kingsley Ehizibue lijkt op zijn plek te zitten in Keulen, hier na winst op Paderborn met teamgenoot Darko Churlinov. Dinsdagavond om 21.00 uur is een documentaire over de voetbalprof op FOX Sports te zien. © BSR Agency

Kijktip voor vanavond: docu over Kingsley Ehizibue op de buis

Opgegroeid in Zwolle, doorgebroken bij PEC en afgelopen zomer voor een miljoenenbedrag verkast naar 1. FC Köln, waar hij wekelijks in de basis staat. Kingsley Ehizibue leeft zijn voetbaldroom in Duitsland. Vanavond is om 21.00 uur op FOX Sports 1 de documentaire ‘Kingsley - met God in controle’ te zien, geproduceerd door IQ Media.

In de documentaire komen naast Ehizibue ook onder andere zijn huidige teamgenoot en Duits international Jonas Hector, assistent-bondscoach Dwight Lodeweges en PEC-assistent Gert Peter de Gunst aan het woord. 

Geloof in God

Vorig jaar vertelde de rechtsback al uitgebreid over zijn geloof in God. ,,Mijn liefde voor God, krijg je nooit uit mij. Ik probeer ondanks mijn verplichtingen als voetballer juist meer in mijn geloof te investeren. Omdat ik voel dat ik dat juist nu nodig heb.”

Eerder kwamen al docu’s uit over onder andere het Europese avontuur van PEC, Ryan Thomas en Joey van den Berg. 

Dinsdagavond 22 oktober om 21.00 uur op Fox Sports 1: ‘Kingsley, met God in controle’

  1. Hofnaaisters Margriet en Nel kleden Prins Carnaval in Zwolle... zonder te weten wie het is
    PREMIUM

    Hofnaai­sters Margriet en Nel kleden Prins Carnaval in Zwolle... zonder te weten wie het is

    Jaar in jaar uit vermaken twee Zwolse dames het pak voor de nieuwe Prins Carnaval. Zonder dat ze weten wie het is. De maten krijgen ze door en dan is het de kunst om het prinsenpak van de huidige hoogheid aan te passen aan het postuur van de nieuwe. Margriet Velthuis (74) en Nel Oterdoom (50) zijn de hofnaaisters van carnavalsvereniging de Eileuvers in Zwolle. ,,Noem ons maar coupeuses. Anders krijgen mensen van die gekke associaties.’’

In samenwerking met indebuurt Zwolle