Koken met Jonnie Boer in je keuken (nou ja, via Zoom dus)

VideoZe waren al even bezig om online wijn- en spijscursussen te ontwikkelen, maar nu de lockdown vanavond ingaat, komt die eerste kookcursus van driesterrenchef Jonnie Boer aanstaande zaterdag wel heel goed uit. En dat vinden blijkbaar ook veel hobbykoks en smulpapen, want er zijn al 300 pakketten verkocht, aldus Thérèse Boer.

  1. Voorzichtig verjaardagsfeestje voor Brass Boer Thuis van Jonnie en Thérèse: ‘Knallen tot het eind van het jaar’
    Play
    PREMIUM
    video

    Voorzich­tig verjaar­dags­feest­je voor Brass Boer Thuis van Jonnie en Thérèse: ‘Knallen tot het eind van het jaar’

    Eigenlijk voelde het een beetje vreemd voor Jonnie en Thérèse Boer om in deze coronatijden een feestje te vieren. Maar een klein feestje moet kunnen, alleen moeten de gasten wel 'zelf de slingers ophangen’: met een maaltijdbox-voor-thuis voor een driegangendiner van Brass Boer Thuis vieren het koppel en personeel het éénjarig bestaan van hun brasserie in Zwolle.
  2. Zwolle is alert op boeven met een neusje voor kwetsbare ondernemers, zeker in tijden van corona
    PREMIUM

    Zwolle is alert op boeven met een neusje voor kwetsbare onderne­mers, zeker in tijden van corona

    Zwolle heeft steeds beter zicht op verdachte vastgoeddeals en criminelen die een onderneming als dekmantel gebruiken. De coronacrisis maakt ondernemers kwetsbaar en daar hebben boeven een neusje voor, weten burgemeester Peter Snijders en politiechef Riemer van Beem. Ze willen mkb’ers daar weerbaarder voor maken. ,,Zwolle is een aantrekkelijke stad. Ook voor de categorie mensen die minder goede bedoelingen heeft.’’
  3. Terwijl de horeca verzuipt, opent Librije-koppel Jonnie en Thérèse een vierde restaurant: wat is hun geheim?
    PREMIUM
    Interview

    Terwijl de horeca verzuipt, opent Li­brije-kop­pel Jonnie en Thérèse een vierde restaurant: wat is hun geheim?

    Het bekendste culinaire stel van Nederland gebruikte de afgelopen coronaperiode ook om zich te laten inspireren en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Een van de plannen die werkelijkheid wordt, is de opening van een vierde restaurant: het tweede op Bonaire. En daar mag je in je zwembroek komen eten. Hoe breid je een gastronomisch imperium uit tijdens een crisis? Aan tafel bij Jonnie en Thérèse Boer.

In samenwerking met indebuurt Zwolle