Jitske Visser kreeg uit handen van burgemeester Peter Snijders van Zwolle een koninklijke onderscheiding voor haar topprestatie als rolstoelbasketbalster in Tokyo. Nadien bewonderde hij haar gouden medaille en zij zijn ambtsketen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jitske Visser kreeg uit handen van burgemeester Peter Snijders van Zwolle een koninklijke onderscheiding voor haar topprestatie als rolstoelbasketbalster in Tokyo. Nadien bewonderde hij haar gouden medaille en zij zijn ambtsketen. © Frans Paalman

Koninklijke onderscheiding voor gouden paralympische sporter Jitske Visser uit Zwolle

Gouden paralympisch sporter Jitske Visser is donderdagmiddag in Zwolle koninklijk onderscheiden. Haar naam prijkt nu ook in het Gouden Sportboek van de stad, naast die van vele andere Zwolse topsporters.

  1. Corona is doodsteek voor dit restaurant in Zwolle: ‘We sluiten met pijn in het hart’
    PREMIUM

    Corona is doodsteek voor dit restaurant in Zwolle: ‘We sluiten met pijn in het hart’

    Restaurant Vidiveni in Zwolle gaat zijn laatste week in. Het etablissement aan de Jufferenwal, een initiatief van RIBW Overijssel (begeleid wonen), sluit na negen jaar de deuren. Het restaurant fungeerde als leerwerkbedrijf voor cliënten van RIBW, een bijzondere combinatie van haute cuisine en een beschermde werkomgeving. Corona bleek de doodsteek. ,,We sluiten dit met pijn in het hart.”

In samenwerking met indebuurt Zwolle