Marita Thelen (met rood vest) in discussie met medebewoners uit de Kamperpoort tijdens de inloopavond over huisvesting van asielzoekers aan de Meeuwenlaan. Burgemeester Peter Snijders (rechts op de voorgrond) luistert mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Marita Thelen (met rood vest) in discussie met medebewoners uit de Kamperpoort tijdens de inloopavond over huisvesting van asielzoekers aan de Meeuwenlaan. Burgemeester Peter Snijders (rechts op de voorgrond) luistert mee. © Pedro Sluiter Foto

Kritiek op komst honderden asielzoekers naar deze wijk in Zwolle: 'Alles staat al vast’

met PollEen inloopavond over het huisvesten van kansrijke asielzoekers en statushouders in de Kamperpoort is gisteravond druk bezocht. Wijkbewoners konden er hun vragen kwijt en zich opgeven voor de klankbordgroep. Er klonk veel kritiek, maar er waren ook positieve geluiden. 

0 reacties

  1. Ontbreken van toilet aan voorzijde station is politiek Zwolle een doorn in het oog: ‘Ronduit gênant’
    PREMIUM

    Ontbreken van toilet aan voorzijde station is politiek Zwolle een doorn in het oog: ‘Ronduit gênant’

    Het ontbreken van een goed toegankelijk openbaar toilet op het station is de politiek in Zwolle een doorn in het oog. Het toilet was toegezegd door de NS, maar volgens het spoorwegbedrijf was er geen behoefte aan. ,,Een enorme misser’’, klinkt het vanuit de raad. De gemeente Zwolle is met de NS in gesprek over een oplossing. Over de niet voor iedereen toegankelijke fietsenkelder is het laatste woord ook nog niet gezegd.

In samenwerking met indebuurt Zwolle