Fysieke obstakels, hier in juni 2020. Hoe de gemeente permanent wil voorkomen dat fietsers de Grote Markt in Zwolle opgaan, is nog onduidelijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Fysieke obstakels, hier in juni 2020. Hoe de gemeente permanent wil voorkomen dat fietsers de Grote Markt in Zwolle opgaan, is nog onduidelijk. © archief/Frans Paalman

Lezers over fietsverbod Grote Markt: ‘Zwolle, waar ben je mee bezig?’

LEZERSREACTIESFietsen over de Grote Markt in Zwolle is er tijdens winkeltijden niet meer bij. Wat begon als een coronamaatregel is nu permanent geworden. Lezers zijn verbolgen. ,,En dan wil Zwolle de Fietsstad #1 worden...’’

2 reacties

  • Judith Wessels

    4 weken geleden
    Dat je niet overal in de binnenstad mag fietsen snap ik, op sommige plekken is dit te krap en gevaarlijk. Maar ik vind het lastig dat ze de stad echt fietsvrij willen hebben. In Kampen zijn de plekken om de fiets te parkeren in ieder geval nog in de buurt bij de winkels. Dan kun je met de fiets aan de hand de zware tassen zo meenemen. Ik heb nu in Zwolle al moeite met een (legale) plek vinden voor de fiets. Dan ook nog zware spullen kopen gaat niet lukken. Wordt dan toch online bestellen.
  • Eva Wijnberger

    4 weken geleden
    Absurd belachelijk om fietsen te weren uit de binnenstad!! Ik dacht dat er MEER mensen naar de binnenstad getrokken moesten worden, niet MINDER!!

In samenwerking met indebuurt Zwolle