Volledig scherm
© ANP

Maaltijdbezorger op pakjesavond beroofd in Zwolle

Een 17-jarige maaltijdbezorger is op pakjesavond beroofd in Zwolle. Drie mannen hebben de portemonnee van de jongen afhandig gemaakt.

Tegen 19.00 uur wilde de koerier net op zijn scooter stappen toen drie mannen uit de Mombaerstraat kwamen. Zij beroofden de bezorger van zijn portemonnee. Na de beroving vluchtten de daders ter voet in de richting van de Van Schoonhovenstraat.

Het zou gaan om drie mannen tussen de 20 en 25 jaar. De politie roept getuigen op zich te melden.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

  1. Cafébaas Bob: ‘Gemeente Zwolle laat toch Bibob-onderzoek naar mij doen‘
    PREMIUM

    Cafébaas Bob: ‘Gemeente Zwolle laat toch Bi­bob-onderzoek naar mij doen‘

    De gemeente Zwolle laat alsnog het landelijke bureau Bibob een nader onderzoek doen naar café Bruut. Dat staat volgens eigenaar Bob Kooistra in een mail die hij zaterdag van de gemeente heeft ontvangen. Burgemeester Henk Jan Meijer wil volgens hem de aangevraagde horecavergunning op dit moment niet verlenen omdat er nog te veel twijfels zijn. ,,Als gevolg van die twijfel heeft hij het onderzoek uitbesteed aan het landelijke bureau Bibob’’, zegt Kooistra.

In samenwerking met indebuurt Zwolle