Foto ter illustratie. De verdachte negeerde eerst een stopteken, waarna het hard ging. Vol gas reed hij over kruispunten in Zwolle, tegen de rijrichting in. En met 111 kilometer per uur door een woonwijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. De verdachte negeerde eerst een stopteken, waarna het hard ging. Vol gas reed hij over kruispunten in Zwolle, tegen de rijrichting in. En met 111 kilometer per uur door een woonwijk. © Frans Bosscha

Met 111 kilometer per uur scheurde hij door een woonwijk in Zwolle: ‘Ik leer er niks van’

KAMPS DOET RECHTRonald Kamps schrijft dagelijks over een rechtszaak uit de regio. Niet alleen over de opgelegde straf, ook over het verhaal erachter. De zaak van vandaag: rijden onder invloed, te hard rijden, stopteken negeren.

0 reacties

  1. Isala in Zwolle had bedrijf van cardiologen al langer op de korrel: justitie vermoedt miljoenenzwendel
    PREMIUM

    Isala in Zwolle had bedrijf van cardiolo­gen al langer op de korrel: justitie vermoedt miljoenen­zwen­del

    Ziekenhuis Isala in Zwolle is vorig jaar al gewezen op het hoge risico op belangenverstrengeling in het Isala Hartcentrum. Dat blijkt uit vertrouwelijke stukken. Meerdere cardiologen en oud-cardiologen hebben een belang in het bedrijf Diagram. De FIOD viel het Zwolse bedrijf binnen in een onderzoek naar corruptie door cardiologen, die vermoedelijk miljoenen euro aan smeergeld ontvingen.

In samenwerking met indebuurt Zwolle