Na precies twee jaar is het Hudson’s Bay-sprookje in Zwolle voorbij

videoOp de kop af twee jaar geleden, op 20 september 2017, stappen de eerste klanten naar binnen bij Hudson’s Bay in Zwolle. Alle ogen zijn gericht op het fonkelnieuwe warenhuis dat weliswaar in het pand van V&D zit maar in niets lijkt op de ietwat oubollige winkelketen van weleer. Brengt het luxueuze Hudson's Bay de redding voor het kwijnende winkelgebied in het hart van Zwolle? 

Sinds donderdag is het sprookje over, want dan bevestigt Hudson’s Bay wat al maanden rondzong: het bedrijf gooit de handdoek in de ring en sluit alle filialen uiterlijk eind dit jaar. Zwolle lijkt daarmee terug bij af.

  1. Gemist? Verborgen gezin ontdekt in boerderij in Ruinerwold, opnieuw boerenprotesten en Apeldoorn doet vuurwerk in de ban

    Gemist? Verborgen gezin ontdekt in boerderij in Ruinerwold, opnieuw boerenpro­tes­ten en Apeldoorn doet vuurwerk in de ban

    Het nieuws was bijna niet bij te houden deze week, met name de ontwikkelingen rond de ontdekking van een gezin in een boerderij in het Drentse Ruinerwold volgden elkaar in duizelingwekkend tempo op. Maar ook de boeren trokken er deze week massaal op uit om opnieuw te protesteren tegen het stikstofbeleid, zowel in de regio als in het westen van het land. In Emst werden veertien schapen gedood door een wolf.

In samenwerking met indebuurt Zwolle