Nieuwe service-fietsentalling geopend aan Gasthuisplein

Bezoekers van de Zwolse binnenstad moeten van alle gemakken voorzien worden als zij hun fiets stallen in de nieuwe bewaakte service-fietsenstalling aan het Gasthuisplein. Zaterdag openden de gemeente Zwolle en fietsenspeciaalzaak Fiets-ID het nieuwe pand.

 1. ‘Duitse taferelen’ tijdens afsluiting A28 tussen Zwolle en Meppel: ‘Het is even slingeren’
  PREMIUM

  ‘Duitse taferelen’ tijdens afsluiting A28 tussen Zwolle en Meppel: ‘Het is even slingeren’

  Het asfalt op de A28 tussen de afrit Dalfsen-Ommen bij Zwolle en knooppunt Lankhorst voor Meppel wordt in de maanden oktober en november vervangen. Het wegdek is aan een winterbeurt toe, Rijkswaterstaat haalt alles uit de kast om de klus soepel te klaren. Per fase wordt verkeer naar de andere kant van de snelweg geleid, zodat een hele rijbaan beschikbaar is. ,,Even slingeren.”
 2. Vrijspraak gevraagd voor aansteken brand in appartementencomplex Hoogstraat Zwolle
  PREMIUM

  Vrijspraak gevraagd voor aansteken brand in appartemen­ten­com­plex Hoogstraat Zwolle

  De brand die vorig jaar maart woedde in een appartementencomplex aan de Hoogstraat in Zwolle is aangestoken. Maar of een 22-jarige gast van een van de bewoners dat heeft gedaan, daarvan is de officier van justitie in Zwolle niet overtuigd. De aanklager vroeg daarom vrijspraak voor R. van der H., die nu in Rekken woont. Wel zou de jonge man eerder dezelfde nacht een fiets en een afvalcontainer in de buurt in de fik hebben gestoken.

In samenwerking met indebuurt Zwolle