Jeroen van Leeuwen, operationeel manager van PEC Zwolle, snapt dat er gezien de hoge besmettingscijfers iets gedaan moet worden, maar deze maatregelen vindt hij wel erg hard.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen van Leeuwen, operationeel manager van PEC Zwolle, snapt dat er gezien de hoge besmettingscijfers iets gedaan moet worden, maar deze maatregelen vindt hij wel erg hard. © Frans Paalman

PEC verrast en verbaasd over nieuwe maatregelen. ‘Stadion is nooit een brandhaard geweest’

PEC is niet alleen verrast, maar ook verbaasd dat vanwege de nieuwe coronamaatregelen de komende drie weken zonder publiek moet worden gespeeld. ,,We hebben het juist goed voor elkaar”, zegt Jeroen van Leeuwen, operationeel manager van de Zwollenaren. PEC loopt daardoor per thuisduel naar schatting zo’n 100.000 euro mis.

 1. Hendrik (54) krijgt werkstraf vanwege hetze tegen Zwolse wethouder en ambtenaar: ‘Uitermate ernstig’
  PREMIUM

  Hendrik (54) krijgt werkstraf vanwege hetze tegen Zwolse wethouder en ambtenaar: ‘Uitermate ernstig’

  Een Zwollenaar die zijn zin niet kreeg bij de afhandeling van een klacht tegen de gemeente heeft bijna twee jaar lang Jan en alleman bestookt met e-mails, waarin hij voormalig wethouder Klaas Sloots en een klachtenfunctionaris van de gemeente beschuldigde van fraude, valsheid in geschrifte en plichtsverzuim. ,,Ongehoord’’, noemde de politierechter in Zwolle het gedrag van de 54-jarige Hendrik van E. uit Zwolle.
 2. ‘Peaky Blinders’ op motoren: stijlvolle bikers in Zwolle en Kampen voor het goede doel
  PREMIUM
  met video

  ‘Peaky Blinders’ op motoren: stijlvolle bikers in Zwolle en Kampen voor het goede doel

  Motorrijders mogen dan soms kampen met het imago van ‘boze bikers’ die wat rauw en grof zijn, Zwolle en omgeving heeft zondag kennisgemaakt met een heel ander type coureur. Stijlvol gekleed maakten 35 motormuizen een rustige rondrit voor het goede doel, als onderdeel van de wereldwijde Distinguished Gentleman’s Ride. ,,Toch wat anders dan in motorpak Valentino Rossi uithangen.”

In samenwerking met indebuurt Zwolle