Technisch directeur Gerard Nijkamp en voorzitter Adriaan Visser van PEC Zwolle zijn net terug uit Qatar, waar ze gesprekken voerden met potentiële samenwerkingspartners en investeerders.
Volledig scherm
PREMIUM
Technisch directeur Gerard Nijkamp en voorzitter Adriaan Visser van PEC Zwolle zijn net terug uit Qatar, waar ze gesprekken voerden met potentiële samenwerkingspartners en investeerders. © Erik Pasman

PEC Zwolle op zoek naar investeerders in Zuid-Afrika en Qatar

PEC Zwolle wil 15 miljoen euro ophalen bij hooguit drie buitenlandse investeerders. Dat geld is nodig om structureel de top 6 te halen in de Eredivisie. De club praat al met partijen in onder meer Qatar en Zuid-Afrika. Met alleen geld neemt de club geen genoegen, er moet ook sprake zijn van kennisuitwisseling. ,,Dat kan ook in de vorm van hun spelers die zich bij ons kunnen doorontwikkelen richting de Premier League of een andere grote competitie", zegt voorzitter Adriaan Visser.

 1. Zwolle plant op 25 locaties bomen: ‘Ze schenken bewoners vertrouwen om hun gemeente groener te maken’
  PREMIUM

  Zwolle plant op 25 locaties bomen: ‘Ze schenken bewoners vertrouwen om hun gemeente groener te maken’

  De Provinciale Staten nam in 2018 een motie aan om 1,1 miljoen bomen aan te planten in de provincie Overijssel. Evenveel als er inwoners zijn dus, uiterlijk in 2023 te bewerkstelligen. Op tal van plekken werd gisteren de daad bij het woord gevoegd, waaronder ruim 25 locaties in Zwolle. Zoals de Ruusbroecstraat, waar Rob Veltman en Erik de Kruif een inheemse vogelkers en wilde appelboom toevoegden aan het Zwolse bomenbestand.

In samenwerking met indebuurt Zwolle

 1. Verdriet bij Argentijnse presentatoren na nieuws over overlijden Maradona
  Play

  Verdriet bij Argentijn­se presentato­ren na nieuws over overlijden Maradona

 2. Grapperhaus: 'Gespitst op ingrijpen bij vuurwerk'
  Play

  Grapper­haus: 'Gespitst op ingrijpen bij vuurwerk'