Volledig scherm
Het slachtoffer is geen onbekende in het criminele milieu. © anp

Politie Zwolle zoekt getuigen van mishandeling op kermis

Bij de kermis op de Turfmarkt in Zwolle is vrijdagavond iemand mishandeld, meldt de politie. Agenten zijn op zoek naar ooggetuigen.

Op de Facebookpagina meldt de politie dat er om 23.15 uur iemand is mishandeld. Om wie het gaat en waarom dit gebeurde, is nog niet bekend gemaakt. Mogelijk hebben omstanders foto's of filmpjes gemaakt. Daarom wil de politie graag in contact komen met ooggetuigen. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.

  1. Gemist? Verborgen gezin ontdekt in boerderij in Ruinerwold, opnieuw boerenprotesten en Apeldoorn doet vuurwerk in de ban

    Gemist? Verborgen gezin ontdekt in boerderij in Ruinerwold, opnieuw boerenpro­tes­ten en Apeldoorn doet vuurwerk in de ban

    Het nieuws was bijna niet bij te houden deze week, met name de ontwikkelingen rond de ontdekking van een gezin in een boerderij in het Drentse Ruinerwold volgden elkaar in duizelingwekkend tempo op. Maar ook de boeren trokken er deze week massaal op uit om opnieuw te protesteren tegen het stikstofbeleid, zowel in de regio als in het westen van het land. In Emst werden veertien schapen gedood door een wolf.

In samenwerking met indebuurt Zwolle