Hond Saar is gisteren na geknal van vuurwerk vlak voor een voetbalwedstrijd in het Jo van Marle Sportpark verdwenen, maar gelukkig weer terecht.
Volledig scherm
Hond Saar is gisteren na geknal van vuurwerk vlak voor een voetbalwedstrijd in het Jo van Marle Sportpark verdwenen, maar gelukkig weer terecht. © Christine Schakenbos

Saar vluchtte voor vuurwerk bij Zwolsche Boys en zat uren vast aan een boom

Het was één groot feest, de overwinning van de Zwolsche Boys tegen HTC. Maar niet voor iedereen. Voor de Zwolse Christine Schakenbos kreeg de dag een zwart randje toen haar hond Saar tijdens het uitlaten zó schrok van het vuurwerk dat uit vreugde na de wedstrijd werd afgestoken, dat ze verdween. Na een zoekactie van meer dan 24 uur is Saar weer terecht. 

2 reacties

  • Wesley Jansen

    2 maanden geleden
    Wat een azijnzeikers zijn er tegenwoordig. Nee lekker het braafste kindje van de klas wezen in normaal altijd maar klagen
  • E van der Harg

    2 maanden geleden
    Nou, mijn beste voorzitter van de club; het was wel degelijk akelig zwaar knallende rotzooi! Ik woon ook in de buurt en ben me net als mijn hond de tandjes geschrokken van de 'uitingen van vreugde en opluchting'... vuurwerk is verboden gedurende het jaar, en daar heeft jullie club zich ook zich aan te houden, blij of niet!

In samenwerking met indebuurt Zwolle