In de nacht van 9 op 10 december doet de politie onderzoek naar de woningoverval in de Willem Barentszstraat in de wijk Wipstrik.
Volledig scherm
PREMIUM
In de nacht van 9 op 10 december doet de politie onderzoek naar de woningoverval in de Willem Barentszstraat in de wijk Wipstrik. © News United

Slachtoffer (25) woningoverval Zwolle verhoogt beloning tot 18.500 euro voor gouden tip

De hoofdofficier van justitie heeft een beloning van 8500 euro uitgeloofd voor de gouden tip in het onderzoek naar de woningoverval in Zwolle. Het slachtoffer (25) hield 21 hechtingen en een gebroken jukbeen over aan de gewelddadige overval. Hij verhoogt het beloningsgeld met 10.000 euro uit eigen zak.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Zwolle

 1. Vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwagen
  Play

  Vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwa­gen

 2. Van Basten over Klassieker: 'Als dit het niveau is, hebben we een groot probleem'
  Play

  Van Basten over Klassieker: 'Als dit het niveau is, hebben we een groot probleem'