Dennis Platvoet (links) van De Nieuwe Oost en Junte Uiterwijk van Hiphoplabel Fakkelteit Recordings. De twee gaan samenwerken in het begeleiden van nieuw hiphoptalent.
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis Platvoet (links) van De Nieuwe Oost en Junte Uiterwijk van Hiphoplabel Fakkelteit Recordings. De twee gaan samenwerken in het begeleiden van nieuw hiphoptalent. © Constance Captures / @constance.captures

Sticks gaat met De Nieuwe Oost en zijn hiphoplabel talenten helpen: ‘Ik word een soort oom die af en toe mee rapt’

Zwollenaar Junte Uiterwijk (38) gaat samen met productiehuis De Nieuwe Oost en zijn hiphoplabel Fakkelteit Recordings nieuw talent begeleiden. Ieder jaar willen zij twee talenten op weg helpen. Doel: een release via het label van Sticks, zoals de artiestennaam luidt van Uiterwijk.

 1. IJsselland: lichte stijging aantal besmettingen, minder boetes overtreden regels uitgedeeld
  PREMIUM

  IJsselland: lichte stijging aantal besmettin­gen, minder boetes overtreden regels uitgedeeld

  Het aantal geregistreerde coronabesmettingen in de regio IJsselland is afgelopen week licht gestegen: er werden 610 mensen positief getest. IJsselland zit met 115 besmettingen per 100.000 inwoners nog fors onder het landelijke gemiddelde van 173. Het aantal clusters van mensen in verpleeg- en verzorgingshuizen dat corona heeft neemt af, groepen besmette mensen worden nu vooral in bedrijven en op scholen aangetroffen.

In samenwerking met indebuurt Zwolle

 1. Horeca zet terrassen buiten: 'Tot hier en niet verder, de maat is vol!'
  Play

  Horeca zet terrassen buiten: 'Tot hier en niet verder, de maat is vol!'

 2. Sjoerd Sjoerdsma (D66): 'De hele oorlog tegen drugs slaat nergens op'
  Play

  Sjoerd Sjoerdsma (D66): 'De hele oorlog tegen drugs slaat nergens op'