Ondanks een goedlopende zaak, maakt de eigenaresse van Bistro Bonne Femme gebruik van het hulptraject dat ondernemers in Zwolle kunnen krijgen. De coronacrisis zorgt voor een flinke dreun in de horeca en detailhandel.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondanks een goedlopende zaak, maakt de eigenaresse van Bistro Bonne Femme gebruik van het hulptraject dat ondernemers in Zwolle kunnen krijgen. De coronacrisis zorgt voor een flinke dreun in de horeca en detailhandel. © Frans Paalman

Stoppen of doorgaan? ‘Ik heb meer dan een ton schuld bij de belastingdienst’

Ondernemers in Zwolle die in zwaar weer zijn gekomen door de coronacrisis, kunnen hun bedrijf gratis laten doorlichten. Ga je verder of is het beter om te stoppen? De gemeente stelt hiervoor, samen met onder meer bierbrouwerijen, hulp van experts beschikbaar. Tot nu toe hebben zich drie ondernemers gemeld. Nancy Fermont heeft een goedlopend restaurant en zit door corona met een ‘megaschuld’.

In samenwerking met indebuurt Zwolle