Volledig scherm
Timing realiseerde over het jaar 2018 een omzet van 715 miljoen euro. © ANP

Timing nestelt zich in top drie uitzendbureaus Nederland

Uitzendbureau Timing is de top drie van de jaarlijkse omzetranglijst binnengedrongen. Het uitzendbureau steeg twee plaatsen, zo blijkt uit de Flexmarkt Omzetranglijst Top 100-2019. Timing heeft vestigingen in onder andere Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Meppel, Zutphen en Zwolle.

 ,,Als familiebedrijf kiezen we voor groei en de lange termijn’’,  zegt Paul Haarhuis, CCO van Timing. ,,Daarom hebben we vorig jaar In Person overgenomen en zijn we door heel het land nog altijd met veel vestigingen aanwezig. Wij zetten onze flexkrachten op de eerste plaats en dat valt op. Dat we nu tot de topdrie van uitzendbureaus zijn toegetreden, is een compliment voor al onze flexkrachten en opdrachtgevers.’’

Ontwikkeling

Timing zegt veel te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van flexkrachten. Haarhuis: ,,Dat doen we zodat zij kunnen groeien en zich verder kunnen ontwikkelen. Hiermee weten we flexkrachten en opdrachtgevers steeds langer met elkaar te verbinden, ook in een krappe arbeidsmarkt.” 

Familiebedrijf

Timing is reeds 25 jaar specialist in uitvoerend werk. De uitzendorganisatie telt ruim 960 medewerkers. Timing is onderdeel van familiebedrijf ADG Dienstengroep.

Randstad

De omzetranglijst wordt aangevoerd door Randstad, dat over 2018 een omzet van bijna drieënhalf miljard euro realiseerde. USG People volgt met ruim één miljard en nummer drie Timing noteerde een omzet van 715 miljoen euro.

  1. Gemist? Verborgen gezin ontdekt in boerderij in Ruinerwold, opnieuw boerenprotesten en Apeldoorn doet vuurwerk in de ban

    Gemist? Verborgen gezin ontdekt in boerderij in Ruinerwold, opnieuw boerenpro­tes­ten en Apeldoorn doet vuurwerk in de ban

    Het nieuws was bijna niet bij te houden deze week, met name de ontwikkelingen rond de ontdekking van een gezin in een boerderij in het Drentse Ruinerwold volgden elkaar in duizelingwekkend tempo op. Maar ook de boeren trokken er deze week massaal op uit om opnieuw te protesteren tegen het stikstofbeleid, zowel in de regio als in het westen van het land. In Emst werden veertien schapen gedood door een wolf.

In samenwerking met indebuurt Zwolle