Volledig scherm
© REUTERS

TUI en Deltion College gaan nauwer samenwerken

Reisorganisatie TUI en het Deltion College gaan nauwer samenwerken  bij de opleidingen Luchtvaartdienstverlener en Travel & Hospitality die de Zwolse mbo-school aanbiedt.

Er zijn onder meer afspraken gemaakt over praktijktoetsen, gastcolleges en stageplaatsen. Ook geeft TUI, de Nederlandse marktleider in de reisbranche, advies over het nog beter laten aansluiten van de opleiding op de praktijk. Verder bekijken de school en de reisorganisatie mogelijkheden voor internationale stages en het opstarten van nieuwe en innovatieve vormen van onderwijs verkend.

Volgens het Deltion College biedt de samenwerking de studenten een ‘unieke kijk achter de schermen bij één van de grootste werkgevers in de reisbranche‘. Daarmee wordt de opleiding kwalitatief beter en stijgen de kansen van de studenten op de arbeidsmarkt.

Naast het Deltion College gaan ook het Albeda College Rotterdam en het Schiphol College Amsterdam eenzelfde samenwerking aan met TUI.

  1. Eigenaar Zwolse coffeeshop De Pijp begrijpt angst uit de buurt: 'Nu ga ik me bewijzen’
    PREMIUM
    interview

    Eigenaar Zwolse coffeeshop De Pijp begrijpt angst uit de buurt: 'Nu ga ik me bewijzen’

    Of hij er nog wel zin in heeft, vragen we coffeeshophouder Roy Lensink (42). Hij haalt zijn schouders op. ,,Ja hoor, nu wel weer.’’ De weg naar de opening van de vijfde Zwolse coffeeshop De Pijp was een lange, met bovendien veel hobbels. En dan te bedenken dat Wezeper Lensink al jarenlang met dit idee rondloopt. In Assendorp werd hem de deur gewezen en ook een ander pand ging op het laatste moment niet door. ,,Het was een lange strijd.’’

In samenwerking met indebuurt Zwolle