Dit briefje troffen vakantiegangers aan op de deur van Lead Healthcare, een officiële locatie van Testen voor je Reis.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit briefje troffen vakantiegangers aan op de deur van Lead Healthcare, een officiële locatie van Testen voor je Reis. © eigen foto

Vakantiegangers voor dichte deur bij officiële testlocatie in Zwolle: ‘Konden nergens anders meer terecht’

Vakantiegangers die bij het bedrijf Lead Healthcare in Zwolle een afspraak hadden voor een coronatest, stonden dit weekeinde voor een dichte deur. De enige uitleg: een briefje met de mededeling dat hier helemaal geen testlocatie is gevestigd.

8 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  @machil, zo laat mogelijk omdat die dingen maar kort geldig zijn. Overigens wij hebben helemaal niet in NL getest. Dikke puinhoop hier. Oostenrijk mag je binnen zonder test, als je maar binnen 24 uur jezelf laat testen. Wij hebben ons dus in Oostenrijk getest voor we naar Italië reisden. Super makkelijk, staan overal testlocaties waar je gewoon heen gaat. Formuliertje invullen en binnen 30 min uitslag via sms. Nog gratis ook. E Doorn
 • Siebel

  2 maanden geleden
  Ditzelfde overkwam ons vorige week in Vlaardingen. Netjes geboekt via een overheidssite, maar de locatie was gesloten vanwege ziekte. We zijn niet gebeld of gemaild en tot nu toe geen reactie op onze mail. Lead healthcare is onbereikbaar.
 • Machil Verweij

  2 maanden geleden
  Regel: als je niet getest bent, ga je niet op vakantie! Daar heb je een aantoonbare reden voor bij de reisverzekering. Ander punt: Waarom altijd alles op het laatste moment. Hoezo niet gewoon wat eerder; dat als er voor wat voor reden een probleem is (auto pech oid) dat je nog wat uitloop hebt. De fout ligt duidelijk bij een ander, maar straks weer dikke tranen als er een boete volgt of erger.
 • Van helden

  2 maanden geleden
  Lead healthcare is zo’n uit de grond gestampt bedrijf dat zo snel mogelijk geld wilt verdienen. In dordrecht hebben wij na 40! Uur de uitslag ontvangen, 6 uur na onze vlucht. Gelukkig diezelfde ochtend elders een snel test kunnen doen.
 • Ruud de Vos

  2 maanden geleden
  Dit soort zaken laten uitvoeren door commerciële partijen (en helemaal door franchisenemers) is bij voorbaat kansloos.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Zwolle