Dit briefje troffen vakantiegangers aan op de deur van Lead Healthcare, een officiële locatie van Testen voor je Reis.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit briefje troffen vakantiegangers aan op de deur van Lead Healthcare, een officiële locatie van Testen voor je Reis. © eigen foto

Vakantiegangers voor dichte deur bij officiële testlocatie in Zwolle: ‘Konden nergens anders meer terecht’

Vakantiegangers die bij het bedrijf Lead Healthcare in Zwolle een afspraak hadden voor een coronatest, stonden dit weekeinde voor een dichte deur. De enige uitleg: een briefje met de mededeling dat hier helemaal geen testlocatie is gevestigd.

8 reacties

 • Esther Doorn

  1 jaar geleden
  @machil, zo laat mogelijk omdat die dingen maar kort geldig zijn. Overigens wij hebben helemaal niet in NL getest. Dikke puinhoop hier. Oostenrijk mag je binnen zonder test, als je maar binnen 24 uur jezelf laat testen. Wij hebben ons dus in Oostenrijk getest voor we naar Italië reisden. Super makkelijk, staan overal testlocaties waar je gewoon heen gaat. Formuliertje invullen en binnen 30 min uitslag via sms. Nog gratis ook. E Doorn
 • Siebel

  1 jaar geleden
  Ditzelfde overkwam ons vorige week in Vlaardingen. Netjes geboekt via een overheidssite, maar de locatie was gesloten vanwege ziekte. We zijn niet gebeld of gemaild en tot nu toe geen reactie op onze mail. Lead healthcare is onbereikbaar.
 • Machil Verweij

  1 jaar geleden
  Regel: als je niet getest bent, ga je niet op vakantie! Daar heb je een aantoonbare reden voor bij de reisverzekering. Ander punt: Waarom altijd alles op het laatste moment. Hoezo niet gewoon wat eerder; dat als er voor wat voor reden een probleem is (auto pech oid) dat je nog wat uitloop hebt. De fout ligt duidelijk bij een ander, maar straks weer dikke tranen als er een boete volgt of erger.
 • Van helden

  1 jaar geleden
  Lead healthcare is zo’n uit de grond gestampt bedrijf dat zo snel mogelijk geld wilt verdienen. In dordrecht hebben wij na 40! Uur de uitslag ontvangen, 6 uur na onze vlucht. Gelukkig diezelfde ochtend elders een snel test kunnen doen.
 • Ruud de Vos

  1 jaar geleden
  Dit soort zaken laten uitvoeren door commerciële partijen (en helemaal door franchisenemers) is bij voorbaat kansloos.
 1. Man (68) terroriseert ‘met criminele familie’ seniorenflat in Zwolle: zorgmedewerker loopt met ijzeren staaf rond
  PREMIUM

  Man (68) terrori­seert ‘met criminele familie’ senioren­flat in Zwolle: zorgmede­wer­ker loopt met ijzeren staaf rond

  Bedelen, rook- en stankoverlast en diefstal: bewoners van een seniorenflat in Zwolle zijn de hinder die een 68-jarige bewoner veroorzaakt helemaal beu. De angst voor de man en zijn familie is zo groot dat andere bewoners hun deuren met een kettingslot dichthouden en een zorgmedewerker rondloopt met een ijzeren staaf. ,,Zijn familie komt uit het criminele circuit.”

In samenwerking met indebuurt Zwolle