Zwolle
 Rinette van der Vliet, voorzitter van de Vereniging Openluchtbad Zwolle, is blij dat de coronaregels versoepeld kunnen worden. Zo is het bad is straks toegankelijk voor leden en introducees tot en met 17 jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Zwolle Rinette van der Vliet, voorzitter van de Vereniging Openluchtbad Zwolle, is blij dat de coronaregels versoepeld kunnen worden. Zo is het bad is straks toegankelijk voor leden en introducees tot en met 17 jaar. © Frans Paalman

Vanaf zaterdag weer zwemmen in Openluchtbad Zwolle: ‘Minder strenge coronaregels’

Het Openluchtbad Zwolle gaat vanaf aankomende zaterdag open. Nog steeds moeten bezoekers rekening houden met coronaregels, al zijn die soepeler dan vorig jaar. Zo mogen zwemmers weer introducees tot en met 17 jaar meenemen.

0 reacties

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  11

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Zwolle

 1. Amerikaanse man weet met politieauto tweemaal te ontsnappen tijdens achtervolging
  Play

  Amerikaan­se man weet met politieau­to tweemaal te ontsnappen tijdens achtervol­ging

 2. Samenvatting | Sparta Rotterdam - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Sparta haalt uit tegen Vitesse en houdt Europees voetbal in vizier

  7 mei