Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Verkeer kan weer doorrijden op A28 tussen Staphorst en Ommen

updateDe vertraging die vanochtend is ontstaan op de A28 van Meppel naar Zwolle, tussen Staphorst en afrit is weg. Het verkeer kan weer doorrijden.  

Rond 8.45 uur liep het verkeer vast over een lengte van 9 kilometer, waardoor de extra reistijd voor bestuurders opliep tot ruim drie kwartier. Wat de file veroorzaakte, is niet bekend. 

Ook op andere delen van de A28 was het vanochtend raak. Tussen Harderwijk en Nijkerk ontstond vanochtend een file door een ongeval dat rond 6.30 uur bij Putten gebeurde. Iets later ging het ook nog mis bij Nijkerk. Verschillende rijstroken werden afgesloten. 

  1. Een Zwolse calisthenicspark? Roger Knoops van SportService Zwolle nodigt Collin, Xavier en Tom uit: ‘Samen brengen we Zwolle in beweging’
    PREMIUM

    Een Zwolse calisthe­nic­s­park? Roger Knoops van SportServi­ce Zwolle nodigt Collin, Xavier en Tom uit: ‘Samen brengen we Zwolle in beweging’

    Er is nog steeds geen calisthenicspark in Zwolle. Twee jaar geleden begonnen Tom Gal en Xavier Quispel een petitie voor de bouw van een park en onlangs deed Collin Dunlop in de Stentor nog een poging om de sport onder de Zwolse aandacht te brengen. Waar ontbreekt het aan? In gesprek met Roger Knoops, manager SportService Zwolle.

In samenwerking met indebuurt Zwolle