Volledig scherm
Ricardo Visscher uit Zwolle is één van de verleiders in het nieuwe seizoen van tv-programma Temptation Island. © Vijf

Verliet verleider Ricardo uit Zwolle Temptation Island door gewond broertje of ruzie?

Niet een broertje dat een heftig ongeluk heeft gehad, maar een ruzie zou de reden zijn dat Zwolse verleider Ricardo Visscher tv-programma Temptation Island heeft verlaten. Dat heeft mede-verleider Jietse verklaard tegenover Shownieuws.

Ricardo moest tijdens zijn deelname aan het programma, waarin de relaties van vier Nederlandse en Belgische stellen op de proef worden gesteld, vrouwen verleiden. De Zwollenaar ging echter vroegtijdig naar huis toen hij hoorde dat zijn broertje een ongeluk had gehad, stelde zijn vader vlak daarna tegenover de Stentor.

Problemen

Mede-verleider Jietse vertelt echter aan Shownieuws dat er veel problemen waren met Ricardo in het begin. Hij zou zelfs hebben gevochten op het eiland in Thailand. En dat zou de echte reden zijn dat hij naar huis moest. Overigens zouden er inmiddels geen problemen meer zijn tussen Ricardo en de andere verleiders.  ,,Ricardo is om een combinatie van redenen naar huis is gegaan. De belangrijkste reden was het scooterongeluk van zijn broertje’’, laat RTL in een reactie weten.  Visscher zelf wil niet reageren op de verhalen. 

‘Hij is mijn alles’

Het broertje van Ricardo kreeg tijdens opnames van het programma een ongeluk. Hij had een gebroken been, arm en hand. En zijn ribben waren gekneusd. Daarnaast had hij allerlei flinke schaafwonden en blauwe plekken. Eerder zei Ricardo tegen deze krant: ,,Mijn broertje Stefano en mijn vader hadden het noodnummer, dus ik wist dat het een van hen was. Mijn broertje heeft een scooterongeluk gehad. Maar ook als hij zijn nagel had gebroken en hij wilde dat ik naar huis kwam, had ik dat gedaan. Hij is mijn alles.’’

Volledig scherm
Ricardo (l) en Stefano. © Eigen Foto © © Eigen Foto

Ricardo noemde de hele ervaring ‘superleuk'. Dit maak je niet dagelijks mee. De omgeving, op date gaan, non stopfeesten. Het was een hele aparte ervaring, dat valt bijna niet uit te leggen.’’ 

 Over een eventuele ruzie werd niets naar buiten gebracht destijds. Spijt van zijn vertrek heeft Visscher overigens nooit gehad. Wel zei hij te ‘balen’ omdat hij ‘bij twee vrouwen kansen had'. Hij vond het jammer dat hij daar niks mee heeft kunnen doen. 

Volledig scherm
Temtation verleider Ricardo Visscher, een van de verleiders uit het programma temptation island © Alex Mulder
  1. Brr, een slang ontsnapt in Zwolle en dat met dit warme weer
    PREMIUM
    video

    Brr, een slang ontsnapt in Zwolle en dat met dit warme weer

    Lekker op blote voeten in de tuin, het weer leent zich er uitermate voor. Maar wat nou als een slang door de buurt zwerft? Je zou er maar bovenop gaan staan. Buurtbewoners van de Stadhouderlaan in Zwolle maken zich er niet zo druk om. Afgelopen week spotte een automobilist een slang die over het bloedhete asfalt kronkelde. ,,Die zag ik vorige week geloof ik ook al. Ik dacht eerst dat het een steenmarter was, maar hij gedroeg zich wel wat vreemd’’, zegt buurtbewoner Caro Kuiper.

In samenwerking met indebuurt Zwolle