De opbouw van het hoofdpodium van het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle is vrijdag in volle gang.
Volledig scherm
PREMIUM
De opbouw van het hoofdpodium van het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle is vrijdag in volle gang. © Frans Paalman

Waarom deze 5 mei (en de zon) cruciaal is voor toekomst Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle

Uit de wijde omgeving trekken donderdag duizenden bezoekers naar het gratis toegankelijke Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle om de vrijheid te vieren. Maar of het festival in de toekomst gratis blijft, is de vraag. Kosten stijgen, inkomsten lopen terug en daarom ligt het vragen van entree nadrukkelijk op tafel als optie. Waarom is komende 5 mei een belangrijk examen voor het festival?

1 reactie

 • Joop Bredewold

  11 maanden geleden
  Ik kan wel zeggen als Zwollenaar van het begin en bijna einde van dit spektakel,eten en drinken afpakken van bezoekers en in een ton smijten is de oorzaak ,gewoon schandalig. Joop Bredewold Zwolle.
 1. Impact van coronaperiode op jongeren is groot: ‘Blijkbaar niet zo makkelijk het leven zo weer op te pakken’
  PREMIUM
  3

  Impact van coronaperi­o­de op jongeren is groot: ‘Blijkbaar niet zo makkelijk het leven zo weer op te pakken’

  Meer dan de helft van jongvolwassenen in de GGD-regio’s IJsselland en Flevoland ervaart psychische klachten. Velen zijn eenzaam en hebben suïcidale gedachten. Tessa Overmars, onderzoeker publieke gezondheid bij de GGD IJsselland: ,,We zijn twee jaar verder nadat we de eerste effecten zagen van corona en eigenlijk is er niet zoveel veranderd. Dat baart zorgen.”
  Zwolle

In samenwerking met indebuurt Zwolle