Een breed gezelschap van bouwers (ontwikkelaars en woningcorporaties) heeft een plan gemaakt voor de toekomst van de Kamperpoort en dit aan de gemeente overhandigd. Vlnr Edwin van Roodselaar (DLH), Mark Broekhuijsen (Nijhuis),Erwin Stuiver (deltaWonen), Dennis Laing(BPD) en Egbert Haas (SWZ). Erik van der Linden van Openbaar Belang ontbreekt.
Volledig scherm
PREMIUM
Een breed gezelschap van bouwers (ontwikkelaars en woningcorporaties) heeft een plan gemaakt voor de toekomst van de Kamperpoort en dit aan de gemeente overhandigd. Vlnr Edwin van Roodselaar (DLH), Mark Broekhuijsen (Nijhuis),Erwin Stuiver (deltaWonen), Dennis Laing(BPD) en Egbert Haas (SWZ). Erik van der Linden van Openbaar Belang ontbreekt. © Frans Paalman

Wat moet er veranderen aan de Kamperpoort? Bouwers doen Zwolle hun visie cadeau

Hoe moet de Kamperpoort er in 2030 uitzien? De drie Zwolse woningcorporaties en drie betrokken ontwikkelaars en bouwers hebben een visie op deze eeuwenoude volkswijk ontwikkeld. Bewoners en ondernemers dachten tijdens twee bijeenkomsten mee en het eindresultaat werd deze week gepresenteerd: Panorama Kamperpoort 2030.

In samenwerking met indebuurt Zwolle