Volledig scherm
Minister-president Mark Rutte is woensdag te gast in De Ochtend Show to go, onder meer te zien op de de website van de Stentor. © AFP

Wat wil jij weten van minister-president Mark Rutte? Hij beantwoordt lezersvragen in De Ochtendshow to go

Altijd al een vraag willen stellen aan minister-president Mark Rutte? Grijp je kans: woensdag 24 april beantwoordt hij vragen van onder meer Stentor-lezers in het live programma De Ochtendshow to go.

De Ochtend Show to go is dagelijks te zien vanaf 7.30, op de sites van regionale kranten als de Stentor, Tubantia en de Gelderlander en het aangesloten AD. 

Op woensdag 24 april leggen Ochtendshow-presentatoren Jörgen Raymann en Anne-Marie Fokkens de minister-president vragen voor van lezers. Daarnaast gaat hij in op onderwerpen als het gebrek aan betaalbare woningen, de zorgen over de zorg, het klimaat, de koopkracht en het afgenomen vertrouwen in de politiek. 

Op pad

Tijdens het programma gaat verslaggever Roel Maalderink al op pad om deze onderwerpen te bespreken met mensen die er dagelijks mee te maken hebben. 

Wat zijn vragen die jij zou willen stellen aan Mark Rutte? Mail ze naar de redactie van De Ochtendshow to go. Jörgen Raymann en Anne-Marie Fokkens leggen woensdag een selectie van alle inzendingen voor aan Rutte. 

Volledig scherm
Jorgen Raymann © RV

In samenwerking met indebuurt Zwolle