Volledig scherm
La Casa de Papel. © EPA

Wie durft? Test nu de nieuwe ‘La Casa de Papel’ escape room in Zwolle

Je bent gegijzeld door de mannen en vrouwen die De Munt willen beroven.. Je hebt een uur de tijd om te ontsnappen. Klinkt bekend toch? In de nieuwste Escape Room van Zwolle waan je je in de wereld van de wereldberoemde Netflix serie: ‘La Casa de Papel'.  

En er worden nog testers gezocht, die op 5 en 7 juni willen uitproberen hoe Het Papieren Huis werkt. 

La Casa de Papel

De nieuwe escape room, waarbij deelnemers binnen een bepaalde tijd een kamer moeten zien te verlaten, is voorzien van de nieuwste high tech snufjes. De deelnemers wanen zich op de set van La Casa de Papel. In de hitserie draait het om de grootste roof in de geschiedenis: de bezetting van de Koninklijke Munt van Spanje. In de Munt wordt geld gedrukt en met een, tot in detail uitgewerkt plan, gaat een groep criminelen proberen zelf geld te drukken en mee naar buiten te smokkelen. Tijdens dat proces worden mensen in de Munt gegijzeld. De gijzelaars dragen maskers. 

Gijzeling

In de nieuwe escape room in Zwolle worden deelnemers gegijzeld door de mannen en vrouwen die De Munt willen beroven. ‘Jij en je groep zijn zojuist ontsnapt aan de ogen van de bewakers', valt er op de website van Het Papieren Huis te lezen. Deelnemers hebben zestig minuten de tijd om de uitgang te vinden. Gaat dat lukken, of zijn de bewakers hen te slim af en volgt er een straf? 

Het Papieren Huis opent officieel 14 juni. Testers kunnen al eerder, gratis, meedoen. Zij kunnen zich hier aanmelden. 

In samenwerking met indebuurt Zwolle