Woningoverval in Zwolle, deel Engelse Werk afgezet

videoIn een woning aan de Spoolderbergweg in Zwolle heeft vrijdag een overval plaatsgevonden. De politie zocht met onder meer speurhonden naar sporen van de overvaller.

De overval vond tegen 18.00 uur plaats. Een deel van natuurgebied het Engelse Werk in Zwolle werd vervolgens direct afgezet. Ook bij verzorgingscentrum de Venus werd een gebied met politielinten afgezet. Mogelijk sloeg de overvaller toe bij een aanleunwoning van het verzorgingscentrum, deze aanleunwoningen liggen precies in het afgezette gebied.

De recherche zocht ook in de bosjes langs de spoolderbergweg naar sporen. In de bosjes werden meerdere spullen gevonden. Deze spullen zijn meegenomen voor nader onderzoek.

Volledig scherm
Een bosperceel in natuurgebied het Engelse Werk is afgezet. © Stefan Verkerk / News United
Volledig scherm
Het veld voor verzorgingscentrum De Venus is afgezet. Ook het bos achter het verzorgingscentrum is deels afgezet. © Stefan Verkerk / News United
  1. Zwolse maaltijdbezorgsite loopt lekker, maar zoekt nog naar perfectie voordat de rest van Nederland volgt
    PREMIUM

    Zwolse maaltijdbe­zorg­site loopt lekker, maar zoekt nog naar perfectie voordat de rest van Nederland volgt

    Zwollenaren kunnen sinds een paar maanden eten bestellen via een lokaal initiatief. Vanuit de stad wil Zwolle-eet uiteindelijk heel Nederland gaan veroveren. Maar niet voor het concept in Zwolle helemaal perfect is. ,,Dat gaat de goede kant op’’, zeggen de uitbaters van de site. Binnenkort moet het concept met een marketingcampagne breder onder de aandacht worden gebracht.

In samenwerking met indebuurt Zwolle