In deze auto arriveert een viertal mannen op zondag 27 maart bij het Esso-tankstation aan de Ceintuurbaan. Ze krijgen ruzie en even later wordt een van de vier bijna doodgestoken.
Volledig scherm
PREMIUM
In deze auto arriveert een viertal mannen op zondag 27 maart bij het Esso-tankstation aan de Ceintuurbaan. Ze krijgen ruzie en even later wordt een van de vier bijna doodgestoken. © Stefan Verkerk

Zes jaar cel voor bijna fatale steekpartij na ruzie om zes euro benzinegeld in Zwolle

De 23-jarige Yahya M. moet zes jaar de cel in voor een bijna dodelijke steekpartij in Zwolle. De rechtbank ziet voldoende bewijs om hem te veroordelen voor poging tot doodslag na een ruzie tussen vier mannen bij een tankstation aan de Ceintuurbaan. Het slachtoffer vocht na de steekpartij voor zijn leven op de intensive care.

0 reacties

  1. Leon (25) en vader Berry (59) uit Zwolle ontwerpen hun ideale horloge: 'We raken nooit erover uitgepraat'
    indebuurt.nl

    Leon (25) en vader Berry (59) uit Zwolle ontwerpen hun ideale horloge: 'We raken nooit erover uitgepraat'

    Als er één onderwerp is waar Leon (25) en vader Berry (59) Groothuis uit Zwolle het uren over kunnen hebben, is het een horloge. “Tot verbazing van mijn moeder en vriendin. Zij denken: hoezo kun je het zolang over één onderwerp hebben? We raken nooit uitgepraat”, zegt Leon. De heren maakten hun droom waar door onder de naam Berlé Watches eigen uurwerken te ontwerpen.

In samenwerking met indebuurt Zwolle