Het centrum van Stadshagen. Rechts de Kastanjetuin, op de achtergrond het bestaande centrum en op de voorgrond het terrein waar de uitbreiding komt.
Volledig scherm
PREMIUM
Het centrum van Stadshagen. Rechts de Kastanjetuin, op de achtergrond het bestaande centrum en op de voorgrond het terrein waar de uitbreiding komt. © Frans Paalman

Zorgen over verkeersveiligheid bij winkelcentrum Stadshagen in Zwolle: ‘Steeds vaker meldingen’

poll + oproepDe verkeerssituatie rondom het winkelcentrum van Stadshagen in Zwolle is niet gevaarlijk. Tot dit oordeel komt het college van burgemeester en wethouders nadat coalitiepartij VVD aan de bel trok. De fractie zegt echter steeds vaker klachten te krijgen over onveilige situaties.

1 reactie

  • Michiel Hofstede

    4 maanden geleden
    Ik rij hier vaak met de auto en fiets. De situatie is juist zo gevaarlijk dat automobilisten alswel fietsers zich extreem concentreren en uiterst voorzichtig de kruispunten benaderen. Het is een onoverzichtelijke situatie op meerdere punten. De verlichting laat ook te wensen over, vooral bij de kruising met het stopbord. De inrit naar het winkelcentrum is ook een zeer gevaarlijk punt. Zeker rond spits tijd aangezien de parkeergarage dan wordt gebruikt als sluiproute naar de andere kant.

In samenwerking met indebuurt Zwolle