Volledig scherm
PREMIUM
Onder toeziend oog van het koningspaar ondertekent Remco van Duuren (links) het contract met Ulrich Kerle. Logis.P gaat registratiezuilen leveren aan een ziekenhuis in het Duitse Homburg. © Logis.P

Zwols bedrijf Logis.P tekent Duits contract onder toeziend oog van koningspaar

Onder toeziend oog van koning Willem-Alexander en koningin Máxima heeft het Zwolse bedrijf Logis.P vrijdag een contract gesloten met de Universiteitskliniek van Saarland. ,,Hij is in de voetsporen van zijn moeder getreden."

Een afvaardiging van Logis.P was afgelopen dagen mee met de handelsmissie naar de Duitse deelstaten Rijnland-Palts en Saarland. In het spoor van het koningspaar en de ministers Sigrid Kaag en Hugo de Jonge trok de Zwolse delegatie langs diverse bedrijven. Hoogtepunt voor Logis.P was de ondertekening van een onderzoeksopdracht voor de Universiteitskliniek van Saarland in Homburg. Het ziekenhuis krijgt, net zoals bijvoorbeeld Isala in Zwolle, registratiezuilen van Logis.P. 

  1. Cafébaas Bob: ‘Gemeente Zwolle laat toch Bibob-onderzoek naar mij doen‘
    PREMIUM

    Cafébaas Bob: ‘Gemeente Zwolle laat toch Bi­bob-onderzoek naar mij doen‘

    De gemeente Zwolle laat alsnog het landelijke bureau Bibob een nader onderzoek doen naar café Bruut. Dat staat volgens eigenaar Bob Kooistra in een mail die hij zaterdag van de gemeente heeft ontvangen. Burgemeester Henk Jan Meijer wil volgens hem de aangevraagde horecavergunning op dit moment niet verlenen omdat er nog te veel twijfels zijn. ,,Als gevolg van die twijfel heeft hij het onderzoek uitbesteed aan het landelijke bureau Bibob’’, zegt Kooistra.

In samenwerking met indebuurt Zwolle