Zwolse Bibi schittert tussen de sterren

VideoDe Zwolse Bibi is een ster op YouTube, goed voor 370.000 abonnees. Haar boek met de leukste DIY's, ofwel doe-het-zelf ideeën, scoort al even goed. En binnenkort schittert ze naast Sylvie Meis en Irene Moors in de nieuwe Nederlandse speelfilm Elvy's Wereld, so Ibiza.

,,Ben je er nog?’’ Bibi Toby uit Zwolle onderbreekt haar verhaal. ,,Ik babbel gewoon graag, tetter zo door.'' De kleine spraakwaterval gaat helemaal op in haar enthousiaste uitleg over glitter-slijm, haar favoriete Do It Yourself, kortweg DIY. ,,Dat betekent eigenlijk een idee om zelf te maken. Dat is echt supercool.’’ 

  1. Rechtbank heropent onderzoek naar verdachte steekpartij bij speeltuintje in Zwolle

    Rechtbank heropent onderzoek naar verdachte steekpar­tij bij speeltuin­tje in Zwolle

    De rechtbank Overijssel heropent het onderzoek naar verdachte Levi B. De Dalfsenaar stak in september een Zwollenaar neer bij het speeltuintje aan de Van Galenstraat in Zwolle. De wond was bijna fataal, dus wordt B. verdacht van poging tot doodslag. De verdachte bekende de steekpartij, maar gooit het op zelfverdediging. De uitspraak zou volgende week volgen, maar tijdens een tussenvonnis is besloten het onderzoek te heropenen.

In samenwerking met indebuurt Zwolle