Zwolse zwager van Carlos wil Expeditie Robinson 2018 winnen

video'Wat hij kan, kan ik ook', die gedachte schoot de 25-jarige Michiel Worst  uit Zwolle door het hoofd toen hij de verhalen hoorde van Carlos Platier Luna. Zijn zwager won Expeditie Robinson vorig jaar. Michiel gaat voor de editie van 2018 en denkt daarbij groot voordeel te hebben bij zijn ervaring als waterpoloër.

 1. Impact van coronaperiode op jongeren is groot: ‘Blijkbaar niet zo makkelijk het leven zo weer op te pakken’
  PREMIUM
  3

  Impact van coronaperi­o­de op jongeren is groot: ‘Blijkbaar niet zo makkelijk het leven zo weer op te pakken’

  Meer dan de helft van jongvolwassenen in de GGD-regio’s IJsselland en Flevoland ervaart psychische klachten. Velen zijn eenzaam en hebben suïcidale gedachten. Tessa Overmars, onderzoeker publieke gezondheid bij de GGD IJsselland: ,,We zijn twee jaar verder nadat we de eerste effecten zagen van corona en eigenlijk is er niet zoveel veranderd. Dat baart zorgen.”
  Zwolle
 2. Raalte is wachten zat en dringt aan bij rechters rond bouw Molenwijk Heino
  PREMIUM

  Raalte is wachten zat en dringt aan bij rechters rond bouw Molenwijk Heino

  Grondwerkzaamheden zijn volop aan de gang, maar van een nieuwe Molenwijk in Heino is nog lang geen sprake. Al anderhalf jaar staat het woningbouwplan in de pauzestand door een rechtszaak bij de Raad van State. Omdat de vraag naar woningen in de nieuwe wijk zo groot is, heeft de gemeente Raalte de hoogste bestuursrechter verzocht haast te maken. ,,Als we wilden, konden we ieder kavel wel vier keer verkopen’’, zegt wethouder Alexander Kreule.
  Heino

In samenwerking met indebuurt Zwolle